Danube HRT

Bemutatkozás

Magunkról

Engedje meg, hogy üzleti ajánlattal éljek, és felajánljam szolgáltatásainkat, együttműködésünket.
Munkaerő-közvetítés a fő profilunk, de tolmácsolással, fordítással, oktatással is foglalkozunk (orosz- ukrán-magyar nyelveken).
A munkavállalók közvetítését és a munkaerő-toborzást egész Magyarország, Ukrajna és a FÁK országok területéről, garanciálisan vállaljuk és ezekhez minden szükséges feltétel adott cégünknél.
Kollégáink, tolmácsaink anyanyelvi szinten beszélnek ukrán, orosz, magyar nyelveken, aminek köszönhetően végig kísérjük ukrán vagy orosz ajkú leendő munkavállalóink elhelyezkedését, beilleszkedését, ezért Önnek nem kell tartani a nyelvi vagy kommunikációs akadályoktól.   


 
Miért érdemes velünk dolgozni? 
- A munkavállalókat mi csak közvetítjük, és nem kölcsönözzük.
- Vállaljuk a toborzási folyamat elvégzését, munkavállalók élőszűrését a munkáltató elvárásai szerint.
- Elkészítjük a jelentkezők portfólióját, az összes szükséges dokumentumokat, amelyek a munkavállalási és tartózkodási engedélyekhez szükségesek.
- Megszervezzük az állásinterjúkat, prezentációkat, tájékoztatókat (skyp, viber, élőben helyszínen) természetesen a megrendelő részvételével, ha igényt tart rá.
-  Megszervezzük a munkavállalók beutazását. 
- Egyik partnercégünk ingatlan-közvetítéssel foglalkozik az ország egész területén, ezért segíteni tudunk a megrendelőknek a munkavállalók szállásproblémáinak megoldásában is. 


Ne habozzon, keressen meg minket!