Danube HRT

Bemutatkozás

Magunkról

Engedje meg, hogy egy üzleti ajánlattal éljek, és felajánljam szolgáltatásainkat, együttműködésünket.
Munkaerő-közvetítés a fő profilunk, Európa több országában vannak partnereink, többek között: Észtországban, Lengyelországban, Magyarországon, Németországban, Ausztriában, csak hogy néhányat említsek. Vállalni tudunk munkaerő-toborzást egész Ukrajna és a FÁK országok területéről is. A munkavállalók közvetítését garanciálisan tudjuk vállalni, ezekhez minden szükséges feltétel adott cégünknél.


 
Miért érdemes velünk dolgozni? 
- A munkavállalókat mi csak közvetítjük, és nem kölcsönözzük, ezért nem kell több millió forintot kifizetni havonta a kölcsönző cégeknek.
- Vállaljuk a toborzási folyamat elvégzését, munkavállalók élőszűrését a munkáltató elvárásai szerint.
- Alvállalkozásban is végezhetünk bérmunkát.
- Elkészítjük a jelentkezők portfólióját, az összes szükséges dokumentumokat, amelyek a munkavállalási és tartózkodási engedélyekhez szükségesek.
- Megszervezzük az állásinterjúkat, prezentációkat, tájékoztatókat (skyp, viber, élőben helyszínen) természetesen a megrendelő részvételével, ha igényt tart rá.
-  Megszervezzük a munkavállalók beutazását. 
- Egyik partnercégünk ingatlan-közvetítéssel foglalkozik az ország egész területén, ezért segíteni tudunk a megrendelőknek a munkavállalók szállásproblémáinak megoldásában is. 


Ne habozzon, keressen meg minket!