Danube HRT

Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés a fő profilunk. Európa több országában vannak partnereink, többek között: Észtországban, Lengyelországban, Magyarországon, Németországban, Ausztriában, csak hogy néhányat említsek. 
Munkaerő-toborzást végzünk egész Ukrajna és a FÁK országok területéről is. Garanciát vállalunk: ha a munkavállaló felmond egy hónapon belül, ingyen és bérmentve pótoljuk azt.   


Miért érdemes velünk dolgozni? 
- A munkavállalókat mi csak közvetítjük, és nem kölcsönözzük, ezért nem kell több millió forintot kifizetni havonta a kölcsönző cégeknek.
- Vállaljuk a toborzási folyamat elvégzését, munkavállalók élőszűrését a munkáltató elvárásai szerint.
- Alvállalkozásban is végezhetünk bérmunkát.
- Elkészítjük a jelentkezők portfólióját, az összes szükséges dokumentumokat, amelyek a munkavállalási és tartózkodási engedélyekhez szükségesek.
- Megszervezzük az állásinterjúkat, prezentációkat, tájékoztatókat (skyp, viber, élőben helyszínen) természetesen a megrendelő részvételével, ha igényt tart rá.
-  Megszervezzük a munkavállalók beutazását. 
- Egyik partnercégünk ingatlan-közvetítéssel foglalkozik az ország egész területén, ezért segíteni tudunk a megrendelőknek a munkavállalók szállásproblémáinak megoldásában is. 
-  Külön megbízásban tolmácsainkkal, oktatóinkkal vállaljuk az új belépők oktatását (munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem), betanítását (munkafolyamatok betanulása, tesztek írása, stb.), fordítóink vállalják a munkafolyamatok és egyéb, a termeléshez kapcsolódó dokumentációk fordítását, végezetül, de nem utolsó sorban  magyar nyelv, mint idegen nyelv oktatását is vállaljuk az ukrán ajkú munkavállalóknak. 

                    
Nekünk minden megbizás az megbizás!  
Kérem ne habozzon hivjon minket!